Grillet kyllingebryst med grønne blade, ananas, baconcrunch, karrydressing | 68,- |
Lakseloin bagt med passionskaramel, urter, granatæble, babyleaves og krydderdip | 78,- |
Roulade af unghane med sprød grøntsagsgranulat og peberfrugtdip | 68,- |
Bresaola med aioli og grøntsagssouffle | 68,- |
*Skiver af røget torsk på babyspinat, ristet grovbrød, kerner og syrnet flødedressing | 88,- |
*Røget dyrekølle, bærkompot, syltede rødløg og grøntsagsroyale | 88,- |
Sprød butterdej med fisk og skaldyr i grøntsagshollandaise | 88,- |
Indbagt laks med grøntsagsjulienne og saltsyltet citron og limesauce | 78,- |
Gl. daws hønsesalat | 62,- |
Klar suppe med boller | 58,- |
Tarteletter med høns i asparges | 52,- |
Ferskrøget laks med slikasparges og stuvet spinat | 78,- |
*Tapas tallerken med udvalg af små lækre forretter m/ dip’s og dressinger | 105,- |
*Fiskesymfoni: Anretning af årstidens lækre fisk og skaldyr, serveret med hjemmelavede dips og dressinger |
105,- |
Tunmousse med rejer, kaviar og sauce verte | 58,- |
Sprøde kokospanerede tigerrejer på babyleaves med sød chilimarmelade | 78,- |
Bemærk retter med * +10 kr. ekstra pr. couv.
-