Udskriv
   
Crêpes suzette, flamberede pandekager i Grand Manier sauce og is med ristede mandler  80,-
Hjemmelavet Islagkage med sprøde kager  65,-
Hjemmebagt brownie med nødder, vanilieis og frisk frugt 65,-
*Luksus dessertbord med mange forskellige hjemmelavede kager samt is og frugt, ostebord (min 30 couv.)  105,-
Sprød marengs med is og sæsonens bær og frugt   68,-
Pandekager med hjemmelavet is og syltetøj   70,-
Hinbærfragelité med hjemmelavet is og bærcoulis 78,-
Baby's Dream, frisk ananas med jordbær og vanillieis 75,-
*Husets desserttallerken: Udvalg af husets kagespecialiteter, is og årstidens frugt   95,-
Peach Melba, fersken med hindbærcoulis og is 75,-
Chokolademuffin m/ flydende chokolade, friske bær og is 85,-

Bemærk retter med * +10 kr. ekstra pr. couv.